Kåren behöver ny kassör!

24 juni, 2020 av Bodens Scoutkår

Boden scoutkår kommer bli utan kassör och behöver nu en ersättare. Kåren är en liten förening och uppdraget är relativt enkelt. En uppskattning på tidsåtgång är 1-2 kvällar/månad. Det finns ett bokföringsprogram, bra rutiner och god tid för överlämning/upplärning. Uppdraget sträcker sig i första hand från sommaren till nästa kårstämma i mars 2021. Som kassör i föreningen är du även en del av kårens styrelse och deltar på styrelsens möten (2-3 st/termin).

En förening är beroende av en kassör för att den ska kunna fungera och får Boden scoutkår ingen kassör så blir det svårt för oss fortsätta ta hand om era barn.

Har du möjlighet att ställa upp eller vill veta mer om uppdraget, kontakta Linnea Goldkuhl: linnea@bodenscout.se eller 0761-47 67 21

Mvh Morgan Rönnblom ordförande Bodens scoutkår